hrvatski italiano
 
 
Dobrodošli

Dobro došli na web stranice stomatološke ordinacije dr.stom. Christian Jurković. Visoko educirano osoblje naše ambulante pobrinut će se za sve vaše probleme vezane uz estetski izgled i zdravstveno stanje vaših zubi, nudeći sve stomatološke usluge i primjenjujući najnovija znanstvena istraživanja i otkrića. Ordinacija je opremljena kvalitetnim uređajima koji su trenutno u vrhu svjetskih dostignuća, te najsuvremenijim materijalima.

Osigurat ćemo dovoljno vremena za svaki Vaš posjet, da dođemo do najboljeg rezultata. Osnovno nam je čuti i razumjeti Vaše potrebe i želje. Objasnit ćemo Vam mogućnosti svakog pojedinog zahvata da bi Vam pomogli da izaberete najbolje.

Odlika našeg rada je individualni pristupu pojedinom pacijentu, a ne masovna proizvodnja.

Uvjereni smo da ćete imati priliku osobno se uvjeriti u visoki nivo i profesionalnost naših usluga, ugodno uređen prostor i zadovoljno nas preporučiti Vašim prijateljima i znancima.

Za sve naše pacijente imamo osigurani besplatni privatni parking kraj same ordinacije.Studio odontoiatrico-chirurgico del dott. Christian Jurković Studio odontoiatrico-chirurgico del dott. Christian Jurković